Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA)

De Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA) is van start gegaan. Ondernemers kunnen tot € 5.000,- subsidie krijgen op de aanschaf van een emissieloze bedrijfswagen.

Wanneer je als ondernemer de overweging maakt om een, volledig emissieloze bestelwagen aan te schaffen, dan kun je aanspraak maken op de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto's (SEBA). Bij het aanschaffen of het financial leasen van een bestelbus, kan de ondernemer aanspraak maken op deze subsidieregeling. Als je een bestelbus via een leasemaatschappij leaset, dan zal het subsidie bedrag verwerkt worden in het operationele leasecontract.

De SEBA regeling loopt van 15 maart 2021 tot en met 31 december 2025. Het subsidiebudget van de regeling heeft ieder jaar een maximum. Daarnaast is deze subsidie alleen voor voor ondernemers en non-profitinstellingen. Met deze regeling ontvangt je tot 12% van de netto catalogusprijs bij de voertuigcategorie N1 of tot 12% van de verkoopprijs zonder btw bij de voertuigcategorie N2. Het subsidiebedrag bedraagt maximaal € 5.000 voor iedere bedrijfswagen.

Wij geven je belangrijke tips waar je op moet letten bij de aanschaf van jouw elektrische bedrijfswagen. Je leest alles in ons gratis e-book. Loop jouw subsidie niet mis!

Waar moet je op letten bij de aanschaf van jouw nieuwe volledige elektrische bestelauto

Met welke voorwaarden moet je rekening houden?

Wat zijn de belangrijkste verplichtingen voor jou tijdens de subsidieperiode?

Zakelijk financial lease
Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.

Please check the captcha to verify you are not a robot.

Waarom bedrijven voor ons kiezen!

BESPAAR OP LEASEKOSTEN

Zie je door de bomen het bos niet meer? Zoveel leasemaatschappijen met nog meer aanbiedingen? Wij nemen dit kosteloos van jou over. Geef ons aan waar je naar opzoek bent en wij vinden jouw beste voorstel. Zo bespaar je direct op jouw maandelijkse leasekosten!

PERSOONLIJK CONTACT

Herken je het gevoel dat je lang op een reactie moet wachten van jouw leasemaatschappij? Of je moet achter je vraag aangaan omdat je helemaal geen reactie krijgt? Dat is verledentijd als je via ons een auto gaat leasen. Geen extra kosten maar wel de beste service door persoonlijk contact!

VERGELIJK VAN LEASEPARTIJEN

Wij zoeken naar de beste lease deal in de markt. Door het vergelijken van de beste leasemaatschappijen bieden wij jou altijd de beste deal. Niet alleen de beste prijs maar ook altijd de beste voorwaarden.

ONAFHANKELIJK ADVIES

Wij zijn 100% merk én partij onafhankelijk. Elke auto of bedrijfswagen die je via ons aanvraagt, vergelijken wij gratis voor jou! Daarnaast geven wij jou eerlijk advies betreft jouw aankoop. Wij gaan voor een echt goede deal.

Wat anderen over ons zeggen

Rob Veeke

Goed en betrouwbaar.

Ik ben echt voortreffelijk geholpen door Servaas Reijnen. Duidelijke uitleg vooraf en goed geluisterd naar mijn voorkeuren. Prima ondersteund in het aankoopproces (richting leasemaatschappij en dealer) en daarna de oplevering. Afspraak is afspraak bij Servaas. Chapeau!

Jessica

Deskundig en klantvriendelijk

LeaseBest heeft mij heel goed en professioneel bijgestaan. LeaseBest heeft de juiste kennis en ervaring in huis en opereert bijzonder klantvriendelijk. Ze staan altijd voor je klaar. Ik heb al meerdere ondernemingen naar LeaseBest doorverwezen.

trustpilot-leasebest-1

Trustpilot

Jouw bedrijfswagen leasen?

Vul het aanvraagformulier in en kies je leasevorm. Heb je ergens een bedrijfswagen zien staan dan ontvangen wij graag de link of upload je ontvangen offerte.

  LEASEBEST.NL

  Parijsboulevard 209
  3541 CS Utrecht
  (030) 20 72 289
  info@leasebest.nl
  BTW: NL003355722B10
  KvK: 78618800

  Krijg advies op maat

  Krijg onafhankelijk advies voor jouw bedrijf en situatie.